Angela

Wie ben ik?

Mijn naam is Angela Bijkerk en ik help je om je sluimerende talenten naar de oppervlakte te brengen en jou te laten schitteren zoals alleen jij dat kan.

Mijn achtergrond

Als een linkshandige Coach, Computerwetenschapper en Psycholoog met een passie voor binnenhuisarchitectuur en gezond eten, is één ding duidelijk: ik ben dol op leren, maar ik heb ook moeite met het passen in een bepaald ‘hokje of categorie’.

Ik voelde me altijd opgesloten en niet in staat om te schijnen als de supernova die ik ben 🙂 Ik geloofde dat ik me klein moest maken, zodat ik niemand het gevoel zou geven om achter te blijven of in mijn schaduw te moeten staan. Ik voelde me gefrustreerd en eenzaam met een vleugje schuldgevoel omdat ik niet meer met mijn leven deed.

Door middel van coaching en mijn Core Energy Coaching ™ -opleiding bij iPEC kon ik mijn passie vinden, groter worden, helderder schijnen en tijdens het proces meer plezier en voldoening ontdekken dan ik ooit had kunnen bedenken.

Mijn filosofie

Ik heb altijd het gevoel dat het leven te kort is om klein te dromen. Ik ben tijdens mijn leven verschillende keren vastgelopen en heb mijn volledige potentieel niet benut, maar ik kan je zeggen: wanneer je eindelijk uit de knoop raakt en omarmt wie je werkelijk bent, zul je meer energie hebben dan je je ooit kunt voorstellen en kan je jouw dromen waarmaken.

Wil je weten hoe jij dit ook kan doen?