Coaching

Bij Bijkerk & Bijkerk gebruiken we Core Energy Coaching™ om onze cliënten te brengen van de plek waar ze zijn, naar het leven waar ze van dromen. Als je het gevoel hebt dat je vastzit, helpen wij je om weer los te komen en je doelen te bereiken. Of die doelen in de privé sfeer liggen of werk gerelateerd zijn, wij zijn er voor je.

We zijn er heilig van overtuigd dat jij als geen ander de expert bent van je eigen leven. Onbewust weet jij al welke oplossingen en antwoorden je verder kunnen brengen en wij kunnen je helpen deze inzichten te ontrafelen. Het is fijn als je in je zoektocht naar succes ondersteund wordt door iemand die aan jouw kant staat en je helpt te ontdekken waar je passies liggen, wat de beste oplossingen voor JOU en JOUW leven zijn en wat de beste manier is om je doelen te bereiken.

Ons proces

Als je door ons gecoached wilt worden, OF je denkt dat coachen iets is voor jou, stuur ons dan een mailtje. We spreken een intake meeting af waarin we kunnen uitzoeken wat coachen voor je kan doen en of we een goede match zijn – in andere woorden: of onze persoonlijkheden een beetje bij elkaar passen. Je vragen worden behandeld en wij leggen uit hoe het allemaal precies werkt. Een intake is gratis, dus je zit nergens aan vast. Daarna beslis jij of je klaar bent voor het avontuur van je leven 🙂

Besluit je om cliënt te worden, dan ontwerpen we een op maat gesneden programma voor jou, gebaseerd op jouw specifieke doelen en wensen.

Het programma bevat in ieder geval een Energy Leadership Index™ assessment. Klik op de link voor meer informatie. Dit is een fantastisch hulpmiddel om te ontdekken hoe jij naar de wereld kijkt en in hoeverre deze kijk op het leven je helpt of je hindert bij je succes.

En natuurlijk bevat het programma ook Core Energy Coaching™ sessies waarin we je helpen om de beste manier te vinden om je dromen waar te maken.

Ben je er klaar voor om aan deze reis te beginnen en je doelen te bereiken?