Peter

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Bijkerk en ik zal je ondersteunen tijdens je rit op de hobbelige weg om je nieuwe doel te vinden. Het is tijd om dingen in beweging te zetten.

Mijn achtergrond

Ik was een zelfstandige IT-consultant en werkte meer dan 30 jaar in de Leasing business. Het was een zeer interessante en bevredigende baan, voor het grootste deel van de tijd en ik had de mogelijkheid om veel te leren. Op een gegeven moment merkte ik dat de inspiratie er niet meer was en dat het werk me geen energie gaf, maar eerder weg trok. Where is the fun in that?

Per toeval maakte ik een iPEC Life & Leadership Potentials Training-weekend mee en leerde ik veel nieuwe interessante dingen die mijn eigen overgangsproces startten. Ik was zo enthousiast dat ik besloot me in te schrijven voor de volledige Core Energy Coaching ™ -training. Ik ontdekte ook dat het werken met mensen veel meer voldoening gaf dan het werk dat ik deed, dus dit is de manier waarop ik aan mijn reis begon.

Omdat deze overgang zo’n grote verandering teweegbracht, realiseerde ik me dat het helpen van mensen om hetzelfde te doen zeer lonend en bevredigend zou zijn.

Mijn filosofie

Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, zul je altijd krijgen wat je altijd hebt gekregen. Als het leven niet is wat je verwachtte en je dat wilt veranderen, moet je in actie komen en bereid zijn te veranderen. Je hebt de controle over je eigen leven en je kunt de keuzes maken die je leven aangenamer en bevredigender zullen maken. De meeste mensen weten echter niet wat ze moeten doen of waar ze moeten beginnen, omdat ze het pad niet zien en een duwtje nodig hebben om hun weg te vinden.

Klaar voor de start?